This small home was crying out for more usable space and a bigger kitchen - the already small old kitchen had a high bar next to a wall that made it feel so cramped!

 

The new kitchen complements the space perfectly, opening up the room and giving it the open-plan feel the client was seeking.

 

A few special details such as bevelled white subway tiles with an eye catching stone benchtop (Atlantic Salt by Caesarstone) has given this kitchen a gorgeous modern look.

‚Äč

Custom cabinetry in the dining area was also created for extra storage, unifying the space to keep it feeling clean and uncluttered.

NGUNNAWAL

WHAT

Kitchen renovation

WHERE

Ngunnawal

WHEN

2017

BEFORE & AFTER

Click on the sides of gallery to scroll through or click on any of the images to enlarge.

GET IN 
TOUCH

Email: hello@saltrenovations.com.au

Tel: 0450 785 235

  • White Houzz Icon
  • White Facebook Icon

Copyright 2018 Salt Renovations