EVATT

This lovely spacious home in Evatt had all the right "bones", but a mismatch of varying floor surfaces and outdated wet areas took away from its relaxed style.

 

Unusual brickwork in the main lounge room also meant off the shelf cabinetry was never going to work. 

In all, a family bathroom, laundry and ensuite were all completely renovated while new tiling was laid throughout the home to unify the living spaces.

 

Finally, custom cabinetry was fitted around the brickwork to create a modern media unit.

WHAT

Wet areas & living spaces

WHERE

Evatt, ACT

WHEN

2016

BEFORE & AFTER

Click on the sides of gallery to scroll through or click on any of the images to enlarge.

GET IN 
TOUCH

Email: hello@saltrenovations.com.au

Tel: 0450 785 235

  • White Houzz Icon
  • White Facebook Icon

Copyright 2018 Salt Renovations

AFTER - Vanity