It's hard to believe the amazing transformation of this gorgeous Amaroo home. The encumbering walls and lack of storage in the original kitchen made the space feel boxed-in and impractical.

 

While the client made a conscious decision not to go "open plan" in order to maintain two separate living areas, clearly a smarter use of the existing space was required. 

 

The finished design features maximum bench space and sufficient overhead cabinetry gives plenty of storage whilst not overbearing on it's fresh, contemporary style.

‚Äč

Overall this renovation has modernised all the wet areas of the home to give this busy family a home that will fit them for years to come.

AMAROO

WHAT

Kitchen,

family bathroom, laundry & ensuite renovation

WHERE

Amaroo, ACT

WHEN

2017

BEFORE & AFTER

Click on the sides of gallery to scroll through or click on any of the images to enlarge.

GET IN 
TOUCH

Email: hello@saltrenovations.com.au

Tel: 0450 785 235

  • White Houzz Icon
  • White Facebook Icon

Copyright 2018 Salt Renovations